Julklapp

Köpte en julklapp åt mig själv.

En Crock-Pot Express multicooker.

Använde den på annandagen och gjorde en pulled pork på en timme och femton minuter, skulle gett den en kvart, tjugo minuter till så hade den blivit perfa. Men det är en otrolig skillnad i tid i jämförelse med en vanlig slow cooker tack vare tryckkokarfunktionen.

Nåväl, skulle använda den igen efter ytterligare en dag och fick då bara felkod hela tiden på displayen, så det var bara att packa ner den och reklamera….mitt vanliga flyt.

Har nu fått hem en ny och gjorde Carnitas i den idag, lade på en kvart och körde i en och en halv timme, perfekt kött, bara att riva isär.  Denna Carnitas gjorde sig fint i små mjuka tortillas med refried beans till…

Kan verkligen rekommendera en multicooker…det finns förstås andra fabrikat än Crock-Pot.

Tänkte samla på mig en massa recept och ev lägga upp dem här på sidan så småningom, vi får se hur jag gör.

Lade till ett nyhetsflöde från SHL på sidan utifall någon är intresserad. Som Brynäsare är jag lite extra stolt idag då BIF fick en vinst, visserligen på ÖT, men ändå…hör liksom inte till vanligheterna denna säsong.

Over and out…